3 labākās pavārgrāmatas

Chew On This: Bite-Sized Stories about Nutrition

Autors: Brooke Bussard M.D.

Doktorei Brooke Bussard ir skaidra un inovatīva pieeja, balstoties uz pamatprincipiem. Viņas prezentācijā tiek uzsvērta uztura ietekme uz personīgo labsajūtu. Izmantojot aizraujošas un vizuālas personības, viņa padara lekciju ne tikai informatīvu, bet arī izklaidējošu, vienlaikus akcentējot uztura nozīmi kopējai veselībai.

Pēc šīs grāmatas izlasīšanas lasītāji būs aprūpēti ar svarīgiem un nepieciešamiem informācijas avotiem, lai uzlabotu savu veselību. Dr. Brooke Bussard sniedz tos ar medicīniskiem faktiem un uztura datiem, kas ir gan iespaidīgi, gan izglītojoši. Kā veselīgas uztura eksperte, viņa ir uzrakstījusi šo "izcilo" grāmatu par uzturu, lai palīdzētu cilvēkiem atspēkot izplatītos mītus. Ar savām divpadsmit interesantajām nodaļām lasītāji iegrimst galvenajās uztura tēmās.

Mūsdienīgās ziņas tiek izklāstītas caur aizraujošiem dialogiem starp interesantām personībām. Šī informācija var motivēt jūs pieņemt jaunu pieeju uzturam, nevis spiežot vai moralizējot, bet gan, izmantojot izpratni un jaunākās atziņas, kas tiek sniegtas patīkamā un modernā stilā.

Recipe Book - Make Your Own Family Cookbook

Autors: Camila Lynn

Gatavojieties ar prieku - izveidojiet sarakstu ar kulinārijas izaicinājumiem un atzīmējiet savus panākumus! Izbaudiet jaunus receptus, kurus jūs iepriekš nekad neizmēģinātu! "Clever Fox" pavāra grāmata dod jums iespēju izbaudīt iecienītos receptus vai izveidot savu kolekciju, pārvēršot jūsu virtuvi par īstu mākslu. Izmantojiet pavāra grāmatas sākumā esošo kulināro vārdnīcu un mērīšanas tabulu, lai ķertos arī pie visgrūtākajiem receptiem!

Sakārtojiet savus receptus - "Clever Fox" pavāra dienasgrāmata ir lielisks rīks jūsu receptu organizēšanai, spējot ietvert līdz pat 60 no tiem. Ar numerētām lapām un satura rādītāju konkrēta recepta atrast ir ļoti viegli. Turklāt trīs dažādu krāsu joslas sadaļas atvieglo receptu navigāciju.

PREMIUM DĀVANA - Šis receptu plānotājs ir aprīkots ar elegantu spīdīgu vāku un retro dizainu, kas piešķir tam jautrību un stilu. Tas ir ideāls dāvana gan sev, gan arī mātei, māsai vai citiem tuviniekiem. Ja jūs cienāt humoru un estētiku, šis plānotājs būs lielisks izvēles variants dažādām svinībām un gadījumiem, piemēram, svētkiem, dzimšanas dienām, kāzām, jubilejām, jaunās mājas svinībām vai citiem īpašiem brīžiem.

PREMIUM KVALITĀTE - Šis tukšais kulinārijas žurnāls un organizators ir uzmanīgi izstrādāts un tam ir spīdīga virsma, kas nodrošina vienkāršu tīrīšanu, ja virtuvē notiek neliela nejaušība. Šis kulinārijas žurnāls ir piemērots gan personiskai lietošanai, gan arī visai ģimenei.

Slēptās virtuves kartes - šis tukšais kulinārijas žurnāls ir ideāls, lai radoši ierakstītu savus kulinārijas piedzīvojumus, un tas ietver daudz kulinārijas padomu kartiņu, kas palīdz izvairīties no kļūdām gatavošanas laikā. Papildus numerētajām lapām un iespējai pielāgot saturu pēc savām vēlmēm, jūs atradīsiet arī diagrammas mērīšanas pārveidošanai, receptes ar instrukcijām par samazināšanu, drošām vārīšanas temperatūrām, padomus par spiediena vārīšanu, gaisa katlu vārīšanu, ūdens vannas vārīšanas pārveidojumus, sastāvdaļu aizstājējus nepieciešamības gadījumā un alternatīvas cukura aizstājējas ar glikēmijas indeksa novērtējumu, kas ir īpaši noderīgs diabētiķiem vai tiem, kas vēlas uzturēt veselīgu dzīvesveidu.

Deluxe Recipe Binder - Favorite Recipes

Autors: Brooke Bussard M.D.

Saglabājiet savas receptes vienuviet un gatavojiet stilīgi, izmantojot šo visaptverošo recepšu mapi!

  • 25 iepriekš noformētas recepšu lapas - 50 rakstāmlapas (katras lapas priekšpuse un aizmugure).
  • 2 smidzinātāji.
  • 6 nodalījumi ar nodalījumiem - katrs ar kabatām, kur uzglabāt brīvas receptes.
  • 1 dažāda piezīmju grāmatiņa.
  • 3 identiski magnēti.
  • Padomi un padomi ēdiena gatavošanai.
  • Receptes nav iekļautas.
  • Saistvielas izmēri ir 10-1/4 x 11-1/2 collas.
  • Recepšu lapu izmēri ir 8-1/2 x 11 collas.

Tā ir lieliska dāvana!